Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to content
Home
Home
  • Szkolenia
    • Moje Webinary
  • Nagrody
    • Moje punkty
    • Moje medale
  • Odkryj
    • Co to jest ClubBayer?
  • FAQs
  • Bayer Polska
  • Bayer Global

• FAQs
  • Bayer Polska
  • Bayer Global
Home
Bayer logo

Dołącz do Club Bayer

.

Jak się zarejestrować

Obejrzyj film, aby dowiedzieć się, jak krok po kroku zarejestrować się
w Club Bayer.

Postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami krok po kroku, aby się zarejestrować

.

Jeśli otrzymałeś/eś od firmy Bayer wiadomość e-mail wyjaśniającą, czym jest Club Bayer, znajdziesz tam przycisk umożliwiający rejestrację. Po kliknięciu przycisku zostaniesz przekierowany na stronę rejestracji. Możliwe, że zostałaś/eś poinformowany o Club Bayer w inny sposób, na przykład przez przedstawiciela handlowego, który przekazał Ci kod Bayer. Rejestrując się upewnij się, że wszystkie wymagane pola zostały wypełnione poprawnie, łącznie z kodem Bayer, który otrzymałaś/eś od firmy w celu przyznania dostępu wyłącznie farmaceutom.

Jeżeli nie otrzymałaś/eś wiadomości e-mail od firmy Bayer lub nie odwiedził Cię przedstawiciel handlowy (i w związku z tym nie posiadasz kodu Bayer), nadal możesz zarejestrować się i tym samym uzyskać ograniczony dostęp do platformy, do czasu aż firma Bayer zweryfikuje Twoją tożsamość i zatwierdzi rejestrację.

Możesz również zarejestrować się na bezpośrednie zaproszenie właściciela apteki, który wysłał Ci e-mail z linkiem, za pomocą którego uzyskasz dostęp do strony rejestracji. W tym przypadku nie trzeba podawać kodu Bayer, a Twoja apteka jest już wstępnie wybrana.

We wszystkich przypadkach po zakończeniu rejestracji otrzymasz automatyczną wiadomość e-mail z linkiem, który należy kliknąć, aby zatwierdzić konto.

Po wypełnieniu i przesłaniu rejestracji we wszystkich wymaganych polach, otrzymasz automatyczną wiadomość e-mail w celu weryfikacji konta ze względów bezpieczeństwa. Nie będziesz mógł się zalogować dopóki nie zweryfikujesz swojego konta, jest to bardzo ważny krok. E-mail weryfikacyjny zawiera link, który należy kliknąć, aby zakończyć weryfikację konta.

Jeśli jesteś właścicielem apteki, możesz zaprosić wszystkich członków swojego zespołu. W menu 'Mój profil' > 'Mój zespół', musisz kliknąć na 'Zaproś swój zespół'. Twoje konto pocztowe otworzy się automatycznie i zobaczysz wiadomość e-mail z tekstem i linkiem do specjalnego zaproszenia. Wystarczy, że wpiszesz adresy mailowe swojego zespołu i wyślesz zaproszenie. Możesz powtarzać tę czynność tyle razy, ile chcesz, aby zaprosić członków swojego zespołu.

Alternatywnie, w tym samym obszarze "Mój profil", możesz skopiować i wkleić link, aby podzielić się nim z personelem apteki.

W przypadku zaproszenia przez link właściciela, personel nie będzie potrzebował kodu Bayer do rejestracji, a Twoja apteka zostanie wstępnie wybrana.

• Regulamin Club Bayer
  • Polityka prywatności
  • Podpis wydawcy
  • Polityka Prywatności Pharmacovigilance
Nasze produkty:
  • Dicoflor
  • Bepanthen
  • Nasze marki:
  • Aspirin
  • Claritine
  • Iberogast
  • Rennie
  • Wsparcie:
  • Ulotki
  • Kontakt
  • FAQs
  • Jak się zarejestrować
  • Strony korporacyjne:
  • Bayer Polska
  • Bayer Global
  • Zgłoszenia działań niepożądanych
  • Social Media:

Treści i usługi przekazywane za pomocą Portalu nie służą diagnozie i terapii pacjentów. Portal nie zastępuje usług o charakterze medycznym, a informacje w nim umieszczone nie stanowią zalecenia do stosowania określonych produktów oraz pozostają bez wpływu na samodzielność wykonywania zawodu farmaceuty.

Copyright 2024, Bayer Sp. z o.o., Bayer Polska